Răspunsuri

2016-04-05T17:51:55+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
  In casuta din padure locuia o familie de iepurasi.
  Casuta era destul de spatioasa, iar gradina era foarte bine ingrijita. Aici iepurii plantau in fiecare primavara salata verde, varza, morcovi gustosi. Aveau chiar si o mica fantana cu apa careia udau zarzavaturile in fiecare dimineata.
  Intr-o zi, sculandu-se de dimineata, dupa cum ii era obiceiul, Tata Iepure observa cu uimire ca gradina ii fusese devastata. Lipseau cateva capatini de varza, multi morcovi, iar salata verde fusese calcata in picioare. Banuind ca vulpea este vinovata, hotari sa nu se lase si sa construiasca un gard mare imprejurul gradinii. Zis si facut. Cu ajutorul celorlalti iepurasi, pana seara gardul era deja ridicat.Noaptea, Tata Iepure se puse la panda si o zari pe vulpe cum da ocoale gardului. De data asta insa , nu putu sa intre si pleca suparata.
  Tata Iepure se duse la culcare linistit ca zarzavaturile nu mai sunt in pericol.
1 3 1