Daca un zar are 6 fete, cat cantaresc 2 zaruri? Am gasit aceasta intrebare in cartea de psihologie la capitolul gandirea.

1
Da.. ma tot gandesc la raspuns..
Rog pe cine doreste sa o faca la coment, pentru ca intrebarea este o interpetare personala, si nuare legatura cu un raspuns concret
ma refer la raspunsuri*
zarurile pot reprezenta din punctul meu de vedere, o posibila reliazare, iar prin intersectia celor 2 se obtinu un punct comun , care se poate rasfrange in realitae(tin sa mentionez, punct, de vedere )
un punct de vedere....hmm, in.ter.sectie* eu consider ca zarul reprezinta o persoana care are 6 fete, pe de-o parte prietenoasa si de incredere, iar pe de alta parte rautacioasa, iar 'cat cantareste?' este o intrebare incompleta deoarece ar trebui ca, continuarea sa fie cat cantareste prietenia,increderea acestei persoane? poate fi crezuta pe cuvant? de data aceasta a spus adevarul?

Răspunsuri

2014-06-08T18:24:03+03:00
O fata de zar nu cantareste, deci nu putem calcula greutatea unui zar intrucat informatiile date nu sunt de niciun folos. Consider ca este o intrebare care sa te bage in incurcatura si care nu are un raspuns concret. Doua zaruri cantaresc dublul unuia, adica vreo cateva zeci de grame...
3 4 3