Răspunsuri

2014-06-08T12:53:47+03:00
676:7=96de saptamani si 4 zile

52 *7=364 de zile

10ani= 8*365+2*366=2920+732= 3652 zile
9h=9*60=540min
multumesc , dar nu mam lamurit cu 676 de zile cate saptamani are, eu am 3 casute pe carte. cum fac?
  • Utilizator Brainly
2014-06-08T14:54:15+03:00
1.676/7=96 saptamani si 4 zile
2.52/7= 364 zile
3.8  ani x365 zile +2 ani x366 zile=2920+732=3652 zile