Răspunsuri

2014-06-09T22:25:20+03:00
Deja s a inceput o refacere de ceva vreme, totusi desi inca nu sunt toate statele foste sovietice implicate in asa-zisa unuine economica a Comunitatii statelor independente guvernata de Rusia. Oficial e decat o uniune economica... Sunt anumite curente in cadrul Republicii Belarus care ar sustine si o unuine teritoriala prin care s ar ajunge la disparitia definitiva a acestui stat slav. 
De asemenea, conflictul dsin Ucraina ar putea confirma aceasta ipoteza, deja zona Crimeii s a unit cu Rusia, in est sunt lupte pentru a se uni si ei cu Rusia. Posibil ca de moment sa urmareasca doar zona estica a Ucrainei, apoi dupa o perioada in cazul in care reusete planul, sa ocupe si vestul Ukrainei. De aici, in scurta vreme ar urma unirea/ocuparea republicii asanumite Transnitriene unde sunt adapostite de zeci de ani trupe rusesti care ar astepta tocmai acest moment. Ulterior, s ar urmarii ocuparea si a republicii Moldova si a tarilor baltice.
Este un scenariu nu chiar fictiv, Este un scenariu care are mari sanse sa se desfasoare in cazul in care vointa politica a statelor vecine Rusiei ar da dovada de lasitate si sau tradare fata de interesele popoarelor care le guverneaza.