Răspunsuri

2014-06-08T08:21:50+03:00
12x10=120 comprimate
120x50g=6000 g cantaresc comprimatele (asta daca fiecare comprimat cantareste cate 50g)
12x1g=12g tuburile goale
6000g+12g+3g=6015g=6.015 kg
da la sfarsitul cartii da 6,015 kg
Rezolvarea data de Florete este corecta, 6,013 kg (nu cum spui ca scrie in carte)
AAA eu am crezut ca da 6,013 g la florete
mersi
am gresit numarul tuburilor dar modul de rezolvare este acelasi
Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-08T09:09:59+03:00
 1 cutie= 12 t. *10 c. =120 *50=6000c
 c=50 g
cutia =3 g
tubul =1*12=12
6000+3+12=6015 grame

2 4 2