Răspunsuri

2014-06-07T22:40:05+03:00
Planeta EXO, numita si EXO PLANET de catre cei care au descoperit-o si anume canadienii, este o planeta ce apartine sistemului solar vecin cu al nostru. EXO este, de asemenea, si satelitul natural al planetei MYA.
Habitantii planetei EXO sunt uriasii. Acestia ating pana la 5m, cei mai scunzi avand in jur de 2m. In afara inaltimii lor, ceea ce ii face remarcabili este faptul ca au un singur ochi, insa pot vedea infrarosu si pot utiliza raze X pentru a vedea prin lucruri. Acest lucru ii face niste pradatori de exceptie. Hrana uriasilor este constituita in mare parte din soparle, precum si alte reptile si amfibieni ce se gasesc pe acea planeta, insa destul de asemanatori celor pe care ii cunoastem noi. 
:D hey ely, daca raspunsul meu ti-a fost de folos poti sa apesi "multumesc" te rog mult?
2014-06-07T23:01:09+03:00
      Bozo, este o fiinta asemanatoare omului si traiesc pe planeta Saturn, doar ca are dimensiuni mult mai mari. Masculul atinge inaltimi de pana la 4 m, iar femela de 3-3,5 m.
Sunt fiinte absolut pasnice, gata sa accepte o colaborare interplanetara.
     Planeta. S-a constatat lipsa plantelor sau a animalelor pe aceasta planeta. Organizarea teroriala este asemanatoare cu a noastra, marea majoritate a locuitorilor traind in orase. Sunt foarte multe cladiri inalte cu aspect futurist.
      Transport. Transportul se face doar pe cale aeriana. Exista nave de toate dimensiunile - de la transportul individual pana la cel public sau militar.
      Hrana. Hrana este exclusiv chimica, un fel de pastila.
     Vestimentatia. Atat barbatii cat si femeile poate un fel de salopeta, foarte mulate pe corp. Barbatii poarta doar negru, iar femeile argintiu sau auriu. In picioare au cizme negre dintr-o pile foarte fina, usoare si foarte comode.