Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-07T14:39:23+03:00
   Pentru  un viitor mai bun, ar trebuii sa avem cel mai bun prieten cartile - caci fara ele, nu am avea nici trecut, nici viitor-. Sa  privim doar partea buna a lucrurillor, sa gandim pozitiv, sa vedem in orice lucru ceva fantastic si miraculos. Dar, in primul rand, invatatura este cea care ne inalta pe cele mai inalte culmi, spre a ne atinge indealurile.  Sa mergem prin aceasta viata bine-dispusi, sa iubim tot ce exista si sa zambim  chiar  si in  cele  mai  grele  momente  ale  vietii  noastre, trimitand  bucuria  si  veselia  noastra  si celor din  jurul nostru, fiindca , radiind de fericire  vom  da o impresie buna  celor  din jurul nostru,  fiindca orcine prefera  firile  vesele decat cele   triste, pline de ura , care transmit energii negative prin simplul fapt   ca  ii  vezi.
  Deasemenea, intelegandu-ne  bine  cu toata lumea, vom  avea si un viitor stralucit in viata sentimentala, dar, cu ajutorul lor putem face unele lucruri,iar, deasemenea putem ajuta si pe altii,avand constiinta impacata.
   Traind intr-o  lume a visurilor, in care poti fii tu insati,veiputea deschide  portile unui viitor stalucit pe care il  vei strabate ferici,  pe aripile vantului.
tot a 5-a
Auzi.... daca imi mai trebuie ceva adaugat te contactez pe chat
Ca eu scriu mare si labartat
Si poate mai trebuie adaugat ceva
Ok :)))