Scrieti o compunere cu titlul RAMAS BUN , DOAMNA INVATATOARE in care sa folositi povestirea adica ce va invatat cum a fost in cei patru ani de scoala , descrierea doamnei si dialogul .

1
Comentariul a fost şters
poti scrie ca ti-a facut placere sa cunosti o astfel de persoana, buna , calda intelegatoare( asta poate sa fie si o scurta caracterizare), iar ea poate aspunde ca I-a facut placere sa aibe elevi cuminti si constiinciosi
raspunde era acolo
Comentariul a fost şters
nu ma poti ameninta cu asa ceva si vad ca mi-ai dat cel mai bun raspuns

Răspunsuri

2014-06-08T11:54:01+03:00
RĂMAS BUN,DOAMNA ÎNVĂȚĂTOARE
E sfârșit de clasa a patra...deja?!?Ce repede a trecut timpul ! Parcă ieri eram în clasa întâi și acum sunt deja la finalul clasei a patra ! Nu pot să cred...Orice ar fi nu o voi uita niciodată pe doamna învățătoare ! Nu o voi uita niciodată pe a doua mamă,care,atunci când am greșit m-a corectat,iar atunci când am reușit m-a susținut,m-a felicitat.Chiar dacă trec în clasele gimnaziale,nu o voi uita pe doamna învățătoare și clasele primare.După ani și ani,când mă voi uita la poze,la amintiri,îmi voi aduce aminte de doamna învățătoare și de clasele primare,îmi voi aduce aminte de fiecare serbare și de fiecare poezie/poveste care am avut-o la serbări,îmi voi aduce aminte de acea persoană specială care m-a învățat să scriu,să citesc,să socotesc.Rămas bun,doamna învățătoare !

Sper că te-am ajutat.Multă baftă ! :*
35 4 35