Răspunsuri

2014-06-07T16:48:12+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Trebuie să rezolvi ecuaţiile:

f_{(x)} = x \\ f_{(x)} = -x

f_{(x)} = x => 2x+1 = x <=>x+1=0=>x=-1 \\ f_{(x)} = -x => 2x+1=-x <=> 3x+1=0 => x=- \frac{1}{3}

f_{(-1)} = -1 \ si \ f( -\frac{1}{3}) = -\frac{1}{3};\\ |-1| = |-1| \ si |-\frac{1}{3}| = |-\frac{1}{3}|, \ deci \ conditiile \ sunt \ indeplinite
1 5 1