Răspunsuri

2014-06-06T17:22:17+03:00
                   Ramas bun  domnul invatator
Astazi a venit  clipa in care domnule profesor ne luam la revedere.Nu vom uita niciodata clipele in care am ras, acele clipe cand ne ascultati si nu stiam, totul va ramane inchis intr-un cufar care nu va fii deschis, doar atunci cand ne vom reintalni il vom redeschi-de si ne vom aduce aminte de acele zile, ore si secunde petrecute alaturi de dumneavostra.Niciodata nu ve-ti fii uitat de sufletul si inima mea, stimate invatator.Ramas bun domnule invatator!
                                         


2014-06-06T17:33:09+03:00
                         Rămas bun , domnul învăţător   
  Deşi trecerea macabră a 4 ani de stat împreună şi-a lăsat  cumplit amprenta asupra aspectului nostru fizic , asupra atitudinii noastre , a caracterului nostru , sunt convinsă că amintirile nu pot fi şterse nicidecum . 
     ţin să vă mulţumesc pentru toate îndrumările acordate , pentru tot efortul depus de-a lungul acestui timp ..Respectul datorat şi avut , desigur , este unul nemărginit ..Nu am cum să uit acele clipe frumoase , de care sunt , poate , cea mai mândră şi la care privesc cu lacrimi preligându-se pe al meu obraz  . Cu dumneavostră am învăţat să fim cinstiţi ,am învăţat tainele culturii , am înţeles ce înseamnă să fim oameni , să ne bucurăm  doar de rezultatele obţinute pe merit ... Se încheie această etapă din viaţa mea .. nu ştiu ce ne rezervă viitorul ..vrem să vă facem mândru de faptul că v-am fost elevi .. O să ne fie dor , deja îmi este ...dar acesta  nu este un capăt al lumii , este un moment firect din viaţa unui elev , petse care trebuie să trecem ..că vrem , că nu vrem .. 
     Cu stimă , a voastră elevă @Utuionut32 ( ? Băiat ... .. ) , ,multumesc
M-ati ghidad,mi-ati explicat si ati vorbit frumos cu toti.Eu va voi simti lipsa cand alti profesorii vor tipa si urla si nu vor avea rabdare.Dumneavoastra ati fost cel mai bun profesor si o sa-mi fie foarte dor de dumneavoastra.O sa fie greu in noul an dar pentru dv.as face orice.O sa va fac mandru ca ati avut asa un elev model.Numai bine!Viata ne va mai lega cu acel nod strans?Vom afla.Dar pana atunci numai bine.