Răspunsuri

2014-06-06T16:32:21+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
- Bianca, haide, grabeste-te !!!
Era vocea Mariei, care ma striga nerabdatoare. Era in sfarsit ziua de 15 aprilie, iar noi mergeam in excursie la muzeu . Ce bucurie pe noi, aveam sa aflam lucruri asa de interesante!! Mi.am luat repede ghiozdanul pe care mi.l pregatisem, si m.am urcat in autobuz, asezandu.ma , desigur, langa Maria.
Doamna profesoara ne-a spus multe despre acel muzeu, care era unu foarte renumit, dar si despre exponatele sale valoroase. Tot drumul am vorbit cu Maria despre cat eram de nerabdatoare, si, cand am ajuns, nu mai incapeam in pielea mea de bucurie.
La muzeu, un ghid ne-a explicat tot felul de lucruri, iar cand am ajuns la exponatele egiptene, am ramas uimita. Ghidul ne-a vorbit despre mumii, si despre faraoni, cat si despre piramide.
Am ramas putin in urma, ca sa mai admir mumiile. Dintr-o data, am observat ca o mumie dintr-un colt a inceput sa miste. La inceput am crezut ca imaginatia imi joaca feste, dar apoi, mumia m.a insfacat , si nu am mai apucat sa strig dupa ajutor....
Deodata m.am trezit. Fiiuu, fusese doar un cosmar. Ce bine !! Nu mi-ar fi placut sa raman in acel muzeu, cu mumiile, pe vecie !
14 3 14