Am si eu nevoie de o compunere care sa preceada finalul: ,,De atunci am invatat sa nu mai judec oamneii dupa aparente. Am nevoie urgent de ea, ca o sa plec la scoala !

2
Cel mia bine fa-o tu , nu e asa de greu.Te-asi ajuta eu , insa nu am timp..

Răspunsuri

2014-06-06T09:56:22+03:00
O fata intepata rea s-a ras de un coleg fara nici o vina care nu are mama ,tatal sau este nepasator de firea sa si bunica lui este foarte bonlava.Nu are haine bune si nici nu are o casa prea demna .Vazand ca colega mea se ia prea mult de el  a inceput sa planga toti o certase dece la suparat in halul asa aproape toti am inceput seplangem pentru ca el plangea asa de rau .Ea nepasatoare a plecat ,pentru ce sunt assa niste oameni fara mila asa de rai ce suflet rau poate sa aiva o anumita persoana.Dar ma gandeam poate voi fi si eu 0 persoana rea candva dar de cele vazute ma gandeam ca nu o sa ma mai iau de persoane care sunt amarate si fara nici o vina.
De atuncea am invatat sa nu mai judec oameni dupa aparente , si dupa felul lor
sper sa-ti placa
imi place, tu ai facut-o sau e copiata ?
2014-06-06T10:12:40+03:00
Intr-o zi de primavara am observat ca 2 copii aruncau cu pietre intr-un biet catel , ranit la o labuta.Ce crud .. Nu am stat si am privit , am intervenit imediat aparandu-l pe catel:
- De ce dati in bietul animal?Are si el un suflet!Sa va fie rusine!
- Pentru ca latra la noi! spune tipand un copil
- Si ce daca latra?
- Latra pentru ca voi il atacati! spune o voce feminina din spatele meu.
- Asa deci?Plecati si lasati animalul in pace , nu v-a facut nimic voua ! Sa va fie rusine pentru ce ati facut si stati linistiti , o sa afle si parintii vostri!
Copii pleaca suparati si enervati.Am luat bietul catel cu grija si i-am tratat rana impreuna cu mama mea , acasa.I-am povestiti si ei si a inceput sa fie trista.Nici ei nu ii place cand oamenii ranesc animalelel.Si eu am fost intr-o situatie asemanatoare , dar nu am ranit , am judecat o prietena dupa hainele ei.
De atunci a invatat sa nu mai judec oamenii dupa aparente!
Comentariul a fost şters
Am raspuns atunci pentru ca am avut timp (in loc sa imi fac mie) ti-am facut tie..Oricum , nu trebuie sa reactionezi asa , daca te-ai suparat de comentariul ala de mai sus , e fix problema ta , eu doar ti-am dat un sfat.