Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-05T21:48:39+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
  Desigur că omul îşi propune diverse , iar fericirea lui se poate baza mai ales pe realizări .. 
  Şi bogăţia este un motiv de fericire , dar nu pentru fiecare dintre noi , pentru că nu toţi avem norocul de a ne naşte bogaţi  ..cu toate acestea nimic nu ne opreşte să ne schimbăm viitorul  , să - i fericim pe urmaşii noştri ..  A fi diferă de a deveni nu numai prin structură ci şi prin sens ..a fi  bogat  defineşte o existenţa  dintotdeauna a acestei caracteristici umane , pe când  a deveni înseamnă a depăşi până si cele mai grele obstacole  ,  a te surprinde , a-ţi arăta că eşti capabil de a te simţi bogat dar şi bucuros în acelaşi timp , ştiind că totul ţi se datorează doar ţie ,.. Aşadar , nu să fii bogat te face fericit , ci să devii bogat . 
2014-06-05T21:48:45+03:00
Acesta fraza se refera la faptul ca oamenii care sunt deja bogati nu se bucura la fel de mult ca cei saraci care vad ca devin pe zi ce trece mai bogati si isi realizeaza drumul in viata.
2 5 2