Răspunsuri

2014-06-05T20:06:48+03:00
Calculezi expresia E(x) = 3x - 66 => E(x) = 5946
Comentariul a fost şters
Este doar de calculat, utilizezi fomula (a+b)^2 = a^2 + 2ab + b^2 si (a-b)^2 = a^2 - 2ab + b^2 (unde ^ reprezinta ridicarea la putere)
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
Pai ti-am dat formula, te ghidezi dupa ea. De exemplu: (x+3)^2 -> x corespunde lui a si 3 corespunde lui b => x^2 + 6x + 9. Asa faci si la urmatoarele, munceste putin, ca altfel nu ai sa cum sa le inveti!