Răspunsuri

2014-06-05T15:22:20+03:00
2014-06-05T15:40:19+03:00
Pentru usurinta calculului consideram ca a plecat la or 20 fix. La sfarsit dupa ce aflam ora de sosire adaugam 30 minute.
Rezolvare:
Luni  de la 20 la 24 sunt 24 - 20 = 4 ore
Trenul a parcurs 4 ore din cele 58 de ore si au mai ramas 58 - 4 = 54 ore

Marti merge de la 0 la 24 adica 24 ore. 
Trenul a parcurs  inca 24 ore si au mai ramas  54 - 24 = 30 ore. 

Miercuri merge de la ora 0 la 24 adica 24 ore
Trenul a parcurs inca 24 ore si au nai ramas 30 - 24 = 6 ore

Joi mai merge ultimile 6 ore pe care le mai are de la ora. 
Joi ajunge la ora 0 + 6 = 6 

Facem corectia de 30 minute pentru ca trenul a plecat cu 30 minute mai tarziu decat am prins noi in calcul. Asya inseamna ca trnul ajunge:

Joi la ora 6 + 30 min. = ora 6:30