Buna am nevoie urgent de o compunere despre primavera va rog frumos ajutatima.

1
A sosit in caleașcă sa înflorită cea mai tanara fiica a batranului an. Natura se scutura de ultimele ramasite din argintul iernii.Bolta albastra se oglindeste in apele limpezi ale raurilor, iar razele soarelui se cern usor printre crengilor copacilor coplesiti de cantecele pasarerelor.In paduri,muschiul pomilor e moale ca o perna de puf iar in desisuri se zareste de departe albul imaculat al ghioceilor. Aceasta imparte din pocalul ei de lumina tinerete,veselie si culoare.
multumesc
iti place compunerea mea!iti multumesc!
eu iti multumesc ca mai ajutat

Răspunsuri

2014-06-04T21:52:55+03:00
Este din nou primavara!Natura se spala pe ochi,somnoroasa fiindca,tocmai s-a trezit din somunl de frumusete al anotimnurilor reci.
Odata cu ea au venit si pasarelele care ne incanta cu recitalele lor.Primavara,asezata in fata oglinzi,se da cu putin pudra pe fata eu si,perca de odata s-au auzit niste susoteli.Copacii,imbracati in haine de sarbatoare,prinsesera viata,iar aum stau de vorba
Ea nu a uitat sa-si contureze ochiisi iarba deja a prins culoare,Dupa ce si-a pieptanat parul,si-a pus pe cap un vual alb care a anuntat izvoarele,ca pot inca se murmure.
Peste tot in natura se aude zumsed de albine.se aude tipatul furnicutelor muncind...
Asadar ,in anul acesta zana cu rochie de ghiocei si toporasi trezeste natura din somnul adanc al iernii.
SPE CA TE-AM AJUTAT!NU AM COPIAT-O DE PE NET!CHIAR AM MUNCIT!ASTEPT MULTIMIRE SI STELUTE! MUNTUMESC

2 3 2