Am nevoie de o compunere in care trebuie sa descriu un peisaj din natura in care se surprinde un fenomen (ceata,ploaie) care m-a impresionat.Va roog ajutati-ma !Trebuie sa-mi puna o nota buna ca sa imi iasa media si a zis ca ma asculta.Daca o fac eu o sa iasa naspa . Please help mee !

1

Răspunsuri

2014-06-04T18:20:39+03:00
  Afara era cea mai rece noapte pe care am trait-o vreodata.Geamul era larg deschis permitand crengilor sa ii loveasca sticla fumurie.
  Deodata un vant rece a trecut peste mainile mele care erau asa de reci si albe,privirea indreptata spre particulele minuscule de gheata ce sclipeau ca fragmente de diamant in lumina palida a lunii,singura sclipire ce ma despartea de intunericul absolut.                      Ma-m ridicat incet de pe plapuma moale si m-am indreptat spre fereastra,miscata cu un sunet metalic de crengile lovite de vant.Parchetul scartaia sub fiecare pas pe care il faceam,amintindu-mi de realitate.Era oare un vis,o inchipuire sau o realitate creata de imaginatia mea?
   Am intins mana sa inchid geamul cand deodata vantul m-a izbit brutal inghetandu ma pana in maduva oaselor.M-am oprit brusc si am ascultat.Incet,incet mici portiuni de vata mi se asezau pe gene si pe fata topindu se instantaneu.
    Un fosnet mic de aripi si o umbra neagra ce disparea in zare m-a trezit din visare,amintindu-mi de gerul de afara si de un peisaj pe care nu stiu daca l-am vazut cu adevarat sau l-am creat involuntar.

scz pt greseli.  :)
Nu e nimic...ai luat-o de pe alt site? scuze ca te intreb dar mai am colegi care o iau de pe net si sa nu am la fel ca ei :/
Si multumesc mult!
e originala
perfect! Multuuumesc ! :)
:)