Stie cineva sa traduca
Fanny Ardant, une actrice francaise, se confesse:Quand je suis entree au cours d'art dramatique, on m'a tout de suite fait travaille la prononciation car j'articulais mal. Mais j'avoue que lorsqu'on aime un texte, on a envie de l'apprendre par coeur et de le recite. Qu'est-ce je dirai aux enfants qui ont une mauvaise dictio?Je leur dirai d'apprandre une poesie par coeur et de la reciter devant la classe, en faisant attention a l'intonation.

2

Răspunsuri

2014-06-04T10:22:31+03:00
In mare textul spune: "Fanny Ardant , o actrita franceza, se confeseaza: cand m-am dus/am inceput (la) cursurile de arta dramatica am avut mult de lucru la pronuntie pentru ca articulam rau/gresit. Dar am avut un text pe care l-am iubit, mi-am dorit sa-l invat din inima si sa-l recit. Ce le spun copiilor cand nu au o dictie prea buna/o pronuntie rea? Le spun sa invete o poezie din inima si sa o recite in fata clasei, fiind atenti la intonatie
2014-06-04T10:26:33+03:00
Fanny Ardant, o actriță franceză, mărturisește: Când m-am de intrare în teatru a fost făcut imediat mi-a mers pentru că eu va articula pronunția greșită. Dar eu mărturisesc că atunci când iubești un text, pe care doriți să-l învețe pe de rost și să recite o. Ceea ce voi spune la copiii care au dictio sărac? Eu le spun apprandre de poezie pe de rost și să recite în fața clasei, acordând o atenție la intonarea.