Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-03T22:30:03+03:00
Intrebari chinuitoare.

De 2 zile zac pe patul acesta de spital. Medicii mi.au spus ca voi fi bine. Totul s-a intamplat asa de repede... oare a fost vina mea ??
Doar aceste cuvinte imi rasuna in cap, de ceva vreme. Tot incerc sa aflu de ce ma aflu aici, in spital, dar nu imi amintesc nimic deosebit.Era seara, tarziu, cand ma intorceam de la munca. Eram obosit, si totusi, cred ca ma grabeam.. trebuia sa ajung undeva.. Emanuela ! Emanuela, sora mea, ma astepta!! Era ziua ei, da , ma duceam la petrecerea de ziua ei... Ii cumparasem un telefon frumos, unul pe care si-l dorea de mult. Avea sa fie asa de fericita ! Si totusi, nu l-a mai primit...
Probabil ca s-a intamplat totul langa trecerea de pietoni... sau oare la acea intersectie ? Din nou aceste intrebari chinuitoare, care nu ma lasa sa dorm noaptea. Trebuie sa intreb pe cineva... stiu doar ca m-am izbit cu masina intr-un stalp. Oare am evitat pe cineva ?? Cred ca masina era tare sifonata... Masina, O, Doamne ! Masina Mariei... bine ca macar atat imi amintesc. Ii datorez o masina noua celei mai bune prietene, grozav.
 Deodata, o doamna inalta, in halat - o asistenta, banuiam - , a intrat in acea camera, si s-a uitat speriata la mine, dar nu mi.a spus nimic. Probabil ca aratam groaznic. Acestea erau prea multe pentru mine... absenta de la ziua surorii mele, distrugerea masinii celei mai bune prietene, si toate aceste intrebari... cine stie ce mai aveam sa aflu.. am decis sa inchid ochii, si sa ma odihnesc. "Totul va fi bine" , imi repetam in gand, pana cand, probabil, am adormit.
17 3 17