Răspunsuri

2014-06-03T20:35:22+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
                                           La Vama Veche
    
          A fost cea mai frumoasa vacanta de vara petrecuta cu prietenii mei la mare.Soarele ardea foarte tare ,iar eu si Andrei ne prajisem, de stat atata timp la soare.
              Gandindu-ma inainte sa ajung ce voi face,m-am gandit ce sa va intampla cand voi pleca de la Vama Veche.Prietenii pe masina, mi-au spus sa las deoparte statul pe ganduri si sa ma distrez.Asa am si facut!Imediat cum am ajuns in camera de hotel,am mancat repede,pe fuga ceva,mi-am luat costumul de baie,si am fugit spre plaja. Apa rece si soarele fierbinte se amestecasera formand o vara adevarata!!!Mai bine a fost sa merg cu prietenii mei la mare decat sa stau toata vara,cu capul in carti,risipindu-mi vara.  Am facut o alegere buna ca am acceptat aceasta oferta.
               Asa a fost faimoasa mea vacanta la Vama Veche.niciodata nu voi uita cat m-am distrat si cat de bine ne-am simtit pentru ca am fost impreuna!
  


SPER CA E BINE... AM SCRIS DOAR ATAT DEOARECE PRESUPUN CA IN CAIET VOR FI IN JUR DE 10-15 RANDURI  :D
76 3 76