Răspunsuri

2014-06-03T20:04:36+03:00
Dragi profesori si elevi,

Doresc sa va prezint felicitari in numele clasei a VIII-a... atat doamnei/domnului diriginte..., care si-a sustinut si si-a indrumat elevii, cat si elevilor care s-au straduit sa dobandeasca/ au dobandit cat mai multe cunostinte si rezutate frumoase.
Sunt sigur/sigura ca acesti ani petrecuti impreuna nu vor fi dati uitarii, ci vor ramane vesnic in amitirea fiecarui elev.
Fiecare amintire a unei clipe sau intamplari amuzante, placute sau surprinzatoare va aduce in timp o raza de fericire pe chipul fiecarui elev care a apartinut candva colectivului clasei a VIII-a... a promotiei...
Cu totii stim ca e momentul sa va luati la revedere colegilor, profesorilor si salilor de clasa, in care impreuna ati petrecut atat momente fericite, cat si momente mai dificile, insa mereu ati ramas alaturi unul de altul atat la bine, cat si la greu.
Acum e timpul sa incepeti un nou ciclu de invatamant, in care veti asimila o multitudine de noi cunostinte, veti cunoaste noi persoane si va veti apropia tot mai mult de maturitate.
Dorim sa va uram succes in continuare, pe orice drum veti urma si sa va amintiti mereu cu bucurie de minunatii ani petrecuti in gimnaziu!