pornind de la citatele biblice de mai jos,alcatuieste printr-o compunere portretul unui bun crestin:acasa,la scoala,in biserica,in societate.
"Invatati-va de la Mine,ca sunt bland si smerit cu inima"
"Fiti intelepti ca serpii si blanzi ca porumbeii."
"In lume necazuri veti avea,dar indrazniti,Eu am biruit lumea."
"Cel ce ramane in Mine,chiar daca va muri,va fi viu."
va rog mult!

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-03T20:10:48+03:00
Un  coleg de clasa s-a făcut remarcat chiar din prima zi de şcoală cu toate că nu era nici foarte frumos nici foarte deştept. Atrăgea atenţia prin faptul că nu răspundea urât la provocările celorlalţi şi îi asculta cu atenţie pe toţi fără să contrazică.
Mi-a plăcut şi mai mult de el când ne-am împrietenit şi am văzut că se înţelege foarte bine şi cu membrii familiei lui şi cu prietenii de cartier. Aceeaşi atenţie concentrată, care trăda dorinţa de a ajuta sau de a mângâia pe cei care îi împărtăşeau necazurile sau îi cereau ajutorul. Nu pierdea timpul cu cei care din dorinţa de a fi în centrul atenţiei sunt capabili să mintă, să înşele, sa-şi bată joc, le depista întotdeauna intenţiile şi prin vorbe simple şi sincere încerca să-i convingă că nu au nimic de câştigat.
Desigur că felul lui de a fi îl aducea şi neplăceri dar se vedea că rezistă cu uşurinţă la greutăţi, părea convins că nimic cu adevărat rău nu i se poate întâmpla, că cineva îl protejează.
După ce am mers cu el la biserică am înţeles ce anume îl susţine şi îl motivează şi am trăit alături de el mari bucurii atunci când l-am cunoscut şi eu pe Dumnezeu.
1 5 1