Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-06-03T18:18:22+03:00
10/100*4000=400 lei
a) 4000+400=4400 lei
b) 4000+400+400=4800 lei
2014-06-03T18:19:33+03:00
A)10% din 4000 este 400 , deci dupa un an o sa aiba 4000+400= 4400
b)10% din 4400 este 440 deci in al doilea an o sa aiba 4400+440=4840
1 5 1