La un aprozar s-au adus 25 ladite a cate 10kg de mere si 10 ladite a cate 9 kg de pere. S-au vandut 125 kg de mere si 68 kg de pere. Cate kilograme de fructe au ramas?

2
1.cate kg de mere s-au adus ? 25ladite x 10kg=250
2.cate kg de pere s-au adus ? 10ladite x 9kg =90 kg 3.cate kg de mere raman dupa ce se vand din ele ? 250kg-125kg=125 kg 4.cate kg de pere raman dupa ce se vand din ele ? 90-68=22 5 cate kg de fructe au ramas ? 125+22=147
25x10 kg mere=250 kg , 10 x9 kg pere,=90,
250-125=125, 90-68=12. 125-12=137 kg de fructe
scuze 90-68=22, 125+22=147

Răspunsuri

2014-06-03T18:03:19+03:00
25x10=250 (kg mere)
10x9=90 (kg pere) 
250-125=125 (kg mere rămase)
90-68=22 (kg pere rămase)
125+22=147 (kg fructe rămase)
Sper ca ți-am fost de ajutor! :)

2 4 2
2014-06-03T18:03:25+03:00
Cate  kg de mere s-au adus ?
25x10=250 kg

cate kg de pere s-au adus ?

10x9=90 kg

cate kg de fructe s-au adus in total ? 
250+90=340kg
cate kg de fruste s-au vandut?
125+68=193 kg

cate kg de fructe au ramas?
340-193=147kg
Da la mine in casietul special e din 2 rezolvari
E cu doua linii trasate