Răspunsuri

2014-06-03T17:52:50+03:00
                            Călătorie pe un nor
INTRODUCERE: Zi senina si curata de primavara. Aerul este asa de curat, incat iti vine sa iti iei zborul si sa plutesti in cerul albastru si senin. Soarele stralucește si incalzeste pamantul. 
CUPRINS: Oare chiar ar fi posibil sa zbori? Oare un om obisnuit ar putea sa zboare...asa...dintr-odata? In acel moment, o lumina stralucitoare si alba isi face aparitia pe cer si simt ca ma ridica in vazduhul cel usor. Peste cateva momente ma trezesc pe un nor ușor si pufos. De acolo se vede totul: orasul, casele, chiar si casa mea. Poti sa vezi totul, te simti mare si puternic. Te simti ca o pasare, cred ca asa se simt pasarile in vazduh.
INCHEIERE: Este absolut fascinant sa calatoresti, dar sa calatoresti pe un nor este de un milion de ori mai fascinant. Ziua se incheie asa de repede. Timpul trece repede cand te distrezi, mai ales cand zbori pe un nor. 
2014-06-03T17:56:33+03:00
Introducere:  Poate vi se pare ceva bizar..eu nu prea imi dau seama..cum s-ar putea?..asta-i intrebarea.
Cuprins: Cu plansete si urlete din norii negrii fumurii..se si aud parca clopete de moarte. Ma duc sa vad ce se intampla . Nori plang ..suspina.Ii intreb ce se intampla,furtuni se aprind cu jale.Norii sunt suparati vazand ce se intampla in lume..cu drag le spun ca sa se uite si la partile bune.Sunt multi copii care in acest moment sunt fericiti si pe fete li se vad un zambet.Norii  se inveselesc si imi dau in dar o bucata din ei.Cand am nevoie sa strang din ea si o dorinta mi se va implini.Sa o folosesc doar in clipe grele ,pt. ca si eu i-am ajutat sa inteleaga si partea buna a lumii.
Incheiere: Poate nu a fost cea mai reusita calatorie a mea..dar macar am creat o mare bucurie  in sufletele lor.
1 1 1