Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-03T16:21:23+03:00
Cati km parcurge un pieton intr-o ora ? 

54:9=6

Cati km parcurge un pieton in 3.5 ore ?

6x3.5=21
mersi ! mersi 1 mersi! ^ _ ^
cu placere
dar dc ai scris 3.5 ore ?
de ce ai scris 3.5 ore /
o jumatate de ora se scrie 0,5 ore deci 3 ore jumatate se scrie 3,5 ore
  • Utilizator Brainly
2014-06-03T16:21:37+03:00
Autovehicul = 54km/h
54/9=6 km/h
6km/h*3=18km/h=18km/h/30=0.3km/30 minute
0,3km+18km=18.3km/h asta e viteza iar distanta = 3.5*6km/h=21 km 
3.5 ore , inseamna 3 ore jumate , adica 3h30 min 
18.3 km/h este viteza cu care se deplaseaza pietonul !!!!!!
:((((((((((((((((( ??????
vezi ca am scris mai sus ce inseamna 3.5 !
AAAAAAAAA................ MERSI
cm :)