Ajutati-ma si pe mine cu exercitiile astea 2 va rog frumos. : Scrie un text publicitar de 3 5 randuri in care sa promovezi turismul catre destinatii exotice .

Indica felul propoziiilor din fraza : Scriitorul Rufid Aquila mentioneaza, in scrierile sale din secolul al IV-lea , ca regele Ezana si-a marcat monedele cu semnul crucii, realizat in aur .

2

Răspunsuri

2014-06-03T15:59:17+03:00
Nu stii unde sa iti petreci vacanta si mereu te-ai imaginat pe o plaja cu nisip fierbinte si valuri reci sau poate intr-o calatorie salbatica printr-o jungla? Cele mai frumoase calatorii sunt cele in destinatii exotice, merita incercate!

La al doilea exercitiu chiar nu mai stiu sa te ajut, am uitat sintaxa.
2 2 2
2014-06-03T16:07:33+03:00
Text:Indonezia este una dintre destinatiile de top. Care este punctul forte al turismului din tara dumneavoastra?
Turismul cultural este unul dintre punctele forte si s–a dezvoltat extraordinar de mult in Indonezia. Avem o multime de destinatii care chiar merita vazute si, in afara gastronomiei, care te cucereste imediat, a climei placute si a atmosferei atractive, descoperi si monumente pline de incarcatura culturala si spirituala, precum si elemente naturale spectaculoase. Este cea mai mare tara–arhipelag din lume, avind 18.100 de insule, motiv pentru care este cunoscuta si sub denumirea de "Salba de smaralde a Ecuatorului".

Felul:Dezvoltate,afirmative,enunțiative.
david moroianu nu asa din alea completive directe..
Um..alea am uitat..srry