Răspunsuri

2014-06-03T15:56:16+03:00
                                          Dragi bunici ,
Dupa cum stiti nu mai e mult si intram in vacanta de vara. Avem multe planuri pentru aceasta vacanta. Printre toate acestea ne-am dori sa va vizitam. Nu vom sta foarte mult pentru ca vacanta e mica si avem multe de facut. Cred ca vom sta cam 2-3 saptamani. Va iubim mult de tot 
                                                   Cu drag , nepotii vostri Gabriela si Catalin!
Scumpii mei bunici, nu v-am văzut de mult timp şi vreau să vă spun că îmi lipsiţi foarte mult. Sunt mereu în aşteptarea de a vă revedea… Acum puteţi să vă mândriţi cu mine, deoarece în clasă sunt prima la învăţătură şi purtare….Particip la multe con­cursuri, turnee de şah şi dame la care ocup locuri premiante. O sa vin la voi , dragii mei, şi n-o să mă recunoaşteţi…”
2014-06-03T16:29:21+03:00
Draga bunici,
Va anunt ca i-mi este dor de voi si as vrea sa va onorez cu prezenta mea la voi.Nu stiu ceva .Scuze 
Dragii mei bunici,

in curand ne vom revedea deoarece vacanta se apropie cu pasi repezi. Imi este tare dor de voi, dar si de Laica :) . Apropo, ce mai face? Sper sa nu ma fi uitat, deoarece era doar o micuta catelusa vara trecuta.
Buni, draga sa-mi pregatesti tot camera de la strada, doar stii ca aceea este preferata mea. Anul acesta ar vrea sa vina si prietenul meu Andrei la matale. El nu are bunici la tara si i-ar placea tare mult daca a-i accepta.