Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-02-02T18:53:23+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
In linii generale, te poti axa pe o structura de genul : introducere, caracterizare directa, caracterizare indirecta, concluzie.
Introducere:
  - Data aparitiei nuvelei, in ce volum, de cine a fost scrisa
  - Cateva date despre genul si curentul literar de care apartine
Caracterizare:
  - Il introduci pe Dionis, personaj principal pentru ca... (aici enunti cateva motive cum ar fi faptul ca noi percepem actiunea prin ochii lui)
  - Descriere fizica: un tanar cu fata palida ce apare intr-o ipostaza demonica
  - E insetat de cunoastere(sta intr-o carciuma cu acea carte care poseda cheia creatiei)
  - Poti povesti putin despre mitul Androginului(creatura ce are atat trasaturi feminine si masculine si cae intruchipeaza perfectiunea)
  - Poti vorbi despre ipostaza de inger razvratit care face greseala sa se creada Dumnezeu datorita puterii sale creatoare
 - Aceasta greseala fatala il plafoneaza in banalitate, el intorcandu-se in lumea noastra si traind o existenta umana impreuna cu Maria, cu care se casatoreste
Concluzie:
  - Reiterezi cateva idei principale despre Dionis
Oricum, ti-ar fi de mare ajutor o carte cu multe comentarii. Inclusiv manualul se poate dovedi de folos. Un alt sfat este sa folosesti citate, ca sa arati ca ai habar de nuvela( face impresie buna sa stii cateva :)
Sper ca te-am ajutat!
3 5 3