Răspunsuri

2014-06-03T14:56:25+03:00
Maria si Bogdan pornesc intr-o calatorie  , la munte, fiecare cu familia sa . Maria parcurge un sfert din lungimea drumului pana la destinatie , la cascada , iar Bogdan a parcurs 25 de km. Aflati lungimea drumului pana la cascada .

Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-03T14:56:49+03:00
Într-o feerie sunt 45 de căprioare,la munte sunt de 4 ori mai multe capre,iar la cascadă sunt de 4 ori mai mulți pești decât căprioare+capre.
Câți pești sunt?

45*4=180(capre)
45+180=225(căprioare+capre)
225*4=900(pești)

Am și rezolvat-o.
Comentariul a fost şters
N-ai pt ce.
Dacă nu știi cv să-mi zici
Multumesc mi-a fost si mie de ajutor :D
Mersi mult!