Nina economiseste bani la banca. Ea a depus in fiecare luna cate 100 lei. Pentru fiecare 100 lei, banca ii mai adauga dobanda 10 lei pe an. Calculeaza si afla cati lei va avea Nina in cont dupa 2 ani.

2

Răspunsuri

2014-06-03T14:08:25+03:00
100x24(2 ani)= 2400 lei economisiti
2400:100= 24
24x10=240(dobanda din cei doi ani)
2400+240 = 2640 lei
1 5 1
2014-06-03T14:08:48+03:00
100*24=2400;     10*24=240        2400+240=2640 lei va avea