Răspunsuri

2014-06-03T12:58:34+03:00
In 30 zile = 30 *2kg = 60 kg de hrana
                 30 *2l  = 60l de lichid
intr-un an = 365 * 2kg = 730kg de hrana
                  365 *2l = 730l de lichid
2014-06-03T13:00:45+03:00
30x24= 720 ore au 30 zile si 720:2=360kgconsuma omul in 30 zile