Redacteaza o compunere de 20 de randuri in care sa descrii
Redacteaza o compunere de 20 de randuri in care
sa descrii un monument istoric pe care l-ai vizitat sau l-ai vazut
intr-o fotografie. -
-sa prezinti zona geografica unde eeste plasat monumentul
- opinia despre monument
va rog repedeeee

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-03T11:09:02+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Era o zi vantoasa de vara frantuzeasca,putin soare, multa ploaie in rafale scurte si reci, si un cer bleu cu nori ce se preumbla repede.Dimineata am plecat din Alexandria,spre HOBITA,localitatea in care s_a nascut Celebrul sculptor, vietuitor in Paris.Nimic numai aduce aminte de scultor,totul este parasit si rece ,te cuprinde tristetea,dar asta este Romania ,cu defectele ei,cu lipsa acuta de fonduri si de interes pentru case memoriale si monumente.
Am mers apoi la Targu Jiu ,un oras muncitoresc,orasul minelor de suprafata si a termocentralelor pe carbune,un oras trist si cu oameni tristi.Am ajuns in parcul muzeu unde sant o mare parte din operele celebrului Constantin Brancusi, m-au impresionat *poarta sarutului* unde Primaria oficializeaza casatorii, Coloana Infinutului si Masa Tacerii sant reprezentative pentru romani. Nu stiu cand a venit seara si am plecat spre casa.O zi interesanta si frumoasa din viata mea.