Răspunsuri

2014-06-03T10:44:06+03:00
Ploaia înmoaie paşii trecătorilor cu sunete coborâte din nori. În privirea lor citesc preocupare şi grabă. Tocurile mele înalte compun o piesă de percutie. Oamenii sunt previzibili, ca şi cei doi îndrăgostiţi. Plutesc într-o lume care nu îi vede. Ninsorile cireşului le acoperă paşii.Dragoste.Un cuvânt ce trăieşte cu durere în mine, în craterul unui vulcan stins. În faţa casei albe, cu coloane  şi cariatide mă simt privită. El. Lumina se reflectă de pe obrazul lui până în adâncul sufletului. Mi-a zambit. S-a apropiat de mine. Emoţie. Un parfum atât de delicat, mistic şi prospeţimea picăturilor de ploaie îl înconjoară. Nu l-am vazut de câţiva ani. M-am trezit întinzând mâna mea caldă peste atingerea lui rece. Dragoste? Am pornit amândoi, visând spre casă, înconjuraţi de fluturi şi de clipe efemere. Il privesc. Parfumul acela mă copleşeşte. Îmi apropii obrazul de al său ţi mă înfiorez de culoarea sa trandafirie.  Aud ca prin vis vocea unei femei, care ne studia de ceva vreme. “Ce bujor frumos aveţi, doamnă!”
Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-03T10:57:01+03:00
                                        Emotie de vara
Insfarsit,a venit vara!Decand o asteptam!Astazi este 1 iunie,din nou,ca-n fiecare an,dar de data aceasta,este diferita...este cea mai frumoasa vara,la propriu!
Deoarece vara asta copiii se distreaza mai mult,isi traiesc copilaria,nu pe calculatoare,tablete,telefoane sau alte chestii digitale toata ziua!
S-a terminat si scoala....si a venit...oo..dulcea,dulcea vacanta!Copiii abia o asteptau....oricat le-ar placea scoala sau nu,toti asteptam momentul sa ne "odihnim",sa nu mai caram ghiozdanul greu in spate, sa nu ne mai petrecem 80% din zi la scoala.
Eu,personal,sunt foarte emotionata deoarece vara aceasta plec pentru prima oara la mare....stiu...acum va veti gandi:"Dar,de ce n-ai fost la mare pana acum?N-ai avut bani sau ce?" dar...treaba nu sta chiar asa.....eu nu am putut merge la mare pentru ca in fiecare an parintii mei au avut altceva de facut:ori au fost ocupati sa-i faca o casa fratelui meu (23 ani),ori au fost ocupati sa faca gardul,ori ca sa toarne ciment prin curte...dar...prieteni,aceasta-i realitatea!In fine totusi cred ca aceasta vara va fi cea mai tare de pana acum!
          (poveste adevarata)