Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-02T22:12:35+03:00
In ora de sport , antrenorul ne-a pus sa alergam. Sa inconjuram 2 ture terenul , fetele , iar baietii , de 3 ori.La sfarsit am facut o intrecere. Eu si cu colega mea , Alina care e si cea mai buna prietena a mea am fost primele care ne-am intrecut.Eu am ajuns prima.Apoi au urmat niste colege , Daniela si Ana , cu care nu ne intelegem deloc . Ele s-au intrecut , insa Ana a trisat , din spusele Danielei.Au inceput sa se certe in fata antrenorului si nu se opreau de fel.S-au adunat cativa copii in jurul lor , majoritatea baieti si ele au inceput sa isi dea cu piciorul si multe altele..Antrenorul a privit insistent la mine , asta insemnad ca vrea ca eu sa intervin.
- Aloo , ce va tot certati?Zici ca sunteti de optesprezece ani , Ana ai trisat , Daniela si tu ai facut la fel am vazut.Dupa parerea mea certati-va unde vreti , dar nu aici sa va dati in spectacol.
Baietii au inceput sa imi zica "Asa!" sau "Bravo!Le-ai zis-o", fiind un semn de admiratie pentru ceea ce am zis . Au plecar rusinate la baie , iar eu mi-am continuat turele de teren , deoarece ne puse sa facem altele.Eu am facut cu 1 mai putina , deoarece am intervenit.Si ghiciti ce , am fost la toaleta si Ana si Daniela se certau , tragandu-se de par. :)) Mi-am dat seama ca nu am ce sa le fac si am renuntat.Am ras toata ziua de ele si cred ca o sa o facem in continuare.

*intamplarea e adevarata , din viata mea :]] Avem colegi/colege nebune//nebuni. *
28 3 28
Daca apreciezi efortul si iti place voteaza pentru "Cel mai bun" :)