Ce este atat de greu sa faci o scrisoare catre o prietena? Mai iti si consumi punctele.....
nu am inspiratie...si daca mi le consum mi leconsum pe ale mele!
Draga Alina,

De cand ai plecat din tara , noi , colegii tai , iti simtim lipsa . Ne-am inteles foarte bine cu tine si mie imi placea ca nu te suparai nicidata pe glumele noastre.
Scrie-mi cum e la Paris . Sper ca te-ai imprietenit repede cu noii tai colegi de clasa. As dori sa-mi trimiti o fotografie cu tine si scoala in care inveti . Vreau sa le fac colegilor mei o surpriza . Iti vom pastra fotografia in albumul clasei .

Răspunsuri

2014-06-02T15:35:36+03:00
Imi este dor de tine si ma gandesc adesea la tine, la toate clipele petrecute impreuna, cand filosofam despre viata si mancam ciocolata pana dimineata. Iata-ne acum mari cu o traista mare de vise, sperante, dorinte. Copii nu mai suntem pentru lume dar pentru noi vom ramane mereu copii cu sufletul cald si colorat.In primul rand iti multumesc ca existi si ca faci parte din viata mea, esti un chip frumos lucrat de Dumnezeu si ai calitati deosebite. Te am ca prietena si ce poate fi mai minunat decat sa-I multumesc Lui Dumnezeu ca prin tine, eu devin mai buna, mai inteleapta, mai deschisa! Atunci cand timpul mi-l petrec cu tine, simt ca sufletu-mi danseaza si totul in jurul meu este plin de culoare si bunatate.Pentru ca tin mult la tine si imi doresc cu ajutorul Maicii Domnului, sa devii o floare in gradina Sa, sa te bucuri de parfumul tau in toate zilele, as vrea sa-ti scriu aici ceva ce nu vreau sa uiti. Noi oamenii suntem ca niste actori pe o scena, fiecare cu rolul lui, cu imbracamintea lui, cu starile sale interioare…Astept vesti bune de la tine, si iti mai scriu cat de curand! Cu multa dragoste, a ta prietena.