Salut tuturor.

Alcatuitimi si mie o compunere de 20 randuri cu titlul care vreti voi.In aceasta compunere sa aveti cel putin 10 predicate.Si indicate felul acestor predicate.

Varog frumos, sa ma ajutati ca am nevoie maine.

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-01T20:20:50+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Este ultima zi de scoala.Toti copii sunt agitati si asteapta cu nerabdare ziua urmatoare.Mai sunt cateva minute si clopotelul va suna de iesire si toti elevii vor pleca acasa.Mine va fi premierea si toti copii sunt emotionati si vorbesc intre ei ce o sa poarte maine sau cum o sa-si faca parul.Profesorii stau si ii privesc si incep sa discute cum a mers anul scolar.Stau toti si se gandesc cate teme le-au dat si cat au chinuit copii cu multe critici si multe note rele.Intotdeauna toti profesorii sunt mult mai indulgenti la sfarsitul anului.Eu sunt elev si stiu cum se petrec lucrurile.
In sfarsit a venit ziua premierei.Prin sala se aud susoteli si zgomote.Copiis trebuie a recite cateva poezii .In vocea lor tremuranda se simte emotia si frica de deliberarea premiilor.Profesorii se amuza de frica eleviilor.
Dupa ce a trecut de etapa cu poeziile un profesor incepe sa anunte inceperea premierei.La fiecare clasa dirigintele sau diriginta isi spune premiantii.
Au trecut emotiile,iar copiii incep sa vorbeasca despre ce o sa faca in vacanta de vara.Ei sunt asa de entuziasmati ca intra in vacanta incat striga si canta mergand spre casa.
Din acel moment incepe o noua experienta pentru elevi si mai multa odihna si distractie.

cele nominale sunt cu sunt in fata si restu sunt verbale
multumesc
nu am subliniat chiar toate predicatele
vezi si tu
bn