Răspunsuri

2014-06-01T19:49:25+03:00
2014-06-01T20:24:22+03:00
R=V=36
baloane rosii sunt 15 care au fost luate + 13 care au ramas in cutie:
15+13=28
36-28=8 baloane verzi erau in cutie + 12 care au fost puse dupa aceea:
8+12=20

              R: 20 baloane verzi