Răspunsuri

2014-05-31T23:33:41+03:00
84+11=95kg vinde dupa-amiaza

95+84=179kg vinde in total

314-179=135kg i-au mai ramas 
2 5 2
2014-05-31T23:34:41+03:00
84 + 11 = 95 kg
84 + 95 = 179 kg a vandut
314 - 179 = 135 kg mere au ramas
1 2 1