Răspunsuri

2014-05-31T16:25:01+03:00
Transformi minutele in secunde
20min=20*60=1200 secunde
 
1 s......2m
600s.....x m
x=1200 m

1s....1m
600 s....y m
y=600 m

distanta=x+y=1200+600=1800m=1.8km
Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-31T17:39:18+03:00
T=20 min
v1=2m\s
v2=1m\s
d(distanta)=v(viteza) x t(timpul)
d=d1+d2 unde d1 si d2 sunt distantele parcurse cu viteze diferite
jumatate din timp=20/2=10 min
10 min=600 s
d1=600s x  2m/s=1200m
d2=600s  x  1m/s=600m
1200m+600m=1800m

Nu stiu daca e corect asa,dar eu asa stiu

1 5 1