Răspunsuri

2014-05-31T12:57:43+03:00
Era odata un împarat puternic care avea trei fii, si o gradina dintre cele mai frumoase. În gradina avea un mar care facea mere de aur, dar din care el n-a reusit sa guste niciodata. Au încercat multi oameni viteji sa prinda hotul, dar nici unul n-au reusit. Au încercat chiar si fii mai mari ai împaratului sa prinda acest hot, dar nici ei n-au reusit. Într-un an, când erau sa se coaca, a încercat si fiul mai mic, Prâslea, sa prinda acest hot. 

Noaptea, Prâslea s-a dus la pânda, când într-un târziu a auzit un zgomot ciudat. A tras trei sageti, si cu una a nimerit zmeul. A luat câteva mere, le-a dus împaratului, apoi el cu fratii lui au plecat în cautarea hotului. S-au luat dupa dâra de sânge, lasata în urma hotului ranit, si au ajuns pe tarâmul zmeilor, unde a vazut trei castele. S-a luptat cu zmeul din castelul de argint, apoi cu cel din castelul de arama si i-a învins pe amândoi. Când a ajuns la zmeul din castelul de aur a vazut trei fete de împarat, una mai frumoasa ca cealalta. Când a venit zmeul acasa, l-a provocat la lupta pe Prâslea, dar acesta l-a învins si pe zmeul din castelul de aur. 
1 4 1
2014-05-31T13:12:32+03:00
Franta este o tara ,capitala ei este Paris ,turnul Eiffel este foarte frumos ,scheletul lui este realizat din otel .Turnul a devenit simbolul Frantei ,cel mai raspandit la nivel mondial.Turnul a fost conceput de Emilr Nouguier ,Maurice  Koechlin  si Stephen Sauvestre ,aranjati la Eiffel si Co .Gustave Eiffel ,initial  reticent cu privire la proiect ,a devenit  ulterior ,un mare sustinator al sau ,si a cumparat brevetul .Turnul ,care poarta numele sau,este una din principalele destinatati  turistice ale Parisului si lumi
1 4 1