Răspunsuri

2014-05-31T00:09:07+03:00
Din pacate a sosit momentul de a ne lua "la revedere" de la dumneavoastra. Ati fost o profesoara minunata ,imposibil de descris in cuvinte . Momentele petrecute alaturi de dumneavoastra , orele desfasurate impreuna si toate acele clipe frumoase pe care nu le vom uita niciodata. Va multumim pentru rabdarea si sfaturile dumneavoastra si pentru toata munca pe care ati depus o pentru noi , apreciem . Speram sa ne revedem. Va iubim.. clasa a 8a cat sunteti voi :))) .. nu stiu daca e buna..
2014-05-31T00:30:57+03:00
Suntem in clasa a VIII-a. Imi aduc aminte si acum imaginea primei zile de scoala, in care destinul a vrut sa ne uneasca spre a porni impreuna intr-o calatorie de vis. Atunci scoala ne-a primit cu bratele deschise, stia de atunci ca o vom iubii, la fel cum au facut toti copiii. Primii pasi cu care am patruns in lumea invataturi i-am facut alaturi de doamnele invatatoare: 
si a caror voce calda, dorinta de-a ne lumina si bunatate au facut sa cunoastem si sa intelegem tot ce se putea si pentru asta vreau sa-le multumim din inima.
Mai apoi am crescut si a trebuit sa le parasim spre a ne afunda tot mai adanc in invatatura.Atunci, in casa noastra a aparut
o alta persoana cu-n chip bland de inger care a ales sa ne pazeasca. Ne-a sfatuit cum s-a priceput dumneaei mai bine, ne-a ajutat mereu, ne-a dojenit si a avut grija cum are o mama de puii ei si poate uneori fara sa vrem nu ne-am dat seama de iubirea dumneaei si am mai suparat-o. Ii cerem sa ne ierte pentru tot acum cand ne vom lua zborul de la cuibul nostru.
Daca ne privesti pe noi ai zice ca nu avem nimic in comun, dar avem PRIETENIA, ea ne-a legat tot timpul chiar daca s-a manifestat prin glume stupide si ironice, surprize placute, soptitul din banca, biletele traznite, proiecte si idei deosebite si multe altele.
Dumneavoastra profesorii ne-ati suportat si sa stiti ca si noi v-am iubit chiar daca va numeam profesorii buni si profesori "rai".
Da e adevarat iubim proiectele deosebite si implinirea tuturor poftelor si dorintelor pe care ni le face domnul director, iubim caldura din vocea doamnei profesoare care ne face sa iubim chimia, fizica, muzica sau geografia. O sa ne fie dor de orele atat de interesante petrecute cu d-na profesoara in care eram francezi sau englezi, de orele de poveste de istorie, de felul in care radea la greselile noastre doamna de romana citind lin dintr-o carte, de sentimentele profunde ce le simteam la ora de religie. Nu stiu daca vom mai gasi bunatatea si dorinta atat de puternica de a ne face sa iubim matematica pe care ne-a aratat-o doamna la orele de matematica.
Fiindca ati ales sa ne luminati calea, sa petreceti atata timp cu noi, sa ne suportati cu bune si rele, sa zambiti dandu-ne povete, dupa ce v-am gresit, pentru toate astea va multumim.
Noi am ajuns la capatul drumului, calatoria s-a sfarsit si a sosit timpul sa ne despartim, a venit timpul sa ne alegem calea pe care vrem sa o urmam. Leganati de bratele acestei scoli am trait clipe frumoase impreuna, clipe ce mi-au ramas tiparite in minte. Voua colegilor mei va urez tot binele din lume, sa va fie calea luminata, plina de bucurii, impliniri si fapte marete.Alaturi de profesori aveti un loc ales in inima mea. Va promit ca nu va voi da uitarii si sper ca nici voi sa nu distruge-ti amintirea acelor clipe.
Cu durere in suflet, zic: Ramas bun, scoala draga!
5 3 5