Răspunsuri

2014-05-30T19:41:39+03:00
  In viata de scolar anul are alta dimensiune!  Forfota ne împresoară iar emoția este molipsitoare. Privim înainte, cu încredere și speranță și știm că, dacă muncim, totul va fi bine.
     Curand, lucrurile se liniștesc. Urmează lecții prin care descoperim pas cu pas lumea ce ne înconjoară. Apoi vin testele, cu emoțiile pe care orice evaluare o implica. Bucuria rezultatului sau poate lacrimi. Serbări, activități, concursuri, toate strânse într-un buchet al reușitelor de mâinile delicate ale doamnei. 
56 4 56
ea Roxanaciurlica
ahaa
Comentariul a fost şters
ASTA NU MAI E COPIATA DE PE NET... E SCRISA DE MN
Iata-ne ajunsi in ziua care incheie cei patru ani pe care i-am petrecutimpreuna, patru ani de munca, de efort, de succese, de bucurii.Unii dintre voi, dragi colegi, ar fi vrut, poate, ca in aceste ore de incheieresa facem gramatica ; altii, care iubesc mate,atica, ar fi preferat sa resolve o problema; sunt scolari care ar fi dorit sa incheie cei patru ani de scoala realizando compunere sau un desen frumos.
Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-30T19:44:55+03:00
Am petrecut impreuna patru ani frumosi.Am fost ca o familie,ne-am ajutat reciproc.Mama noastra adoptiva,doamna invatatoare ne-a fos alaturi mereu,acum ca o pierdem doare.
 Imi voi amintii mereu cu placere de prima zi de scoala,in care mi-am facut noi prieteni,iar doamna invatatoare ne-a primit cu bratele larg deschise.
  Sufletele noastre de copii se pregatesc usor sa devina suflete de adolescenti ce lasa in urma copilaria cu tot ce a fost frumos.
  Acum lasam clasa noastra goala,sa vina alti copii sa se bucure si ei de anii ce vor venii.
 Cu lacrimi in ochi ne luam ramas bun de la doamna invatatoare,de care ne vom aminti mereu cu ardoare.
 LA REVEDERE DOAMNA INVATATOARE!

146 4 146
bravo ma :)
O noua viata „ In viata de scolar ”
super frumoasa compunerea si foarte tridta