Răspunsuri

2014-05-30T17:45:05+03:00
In opinia mea , relatia dintre parinti si copii este foarte importanta. In primul rand,....(argumentezi) In al doilea rand (alt exemplu) In concluzie, legatura dintre parinti si copii este importanta si trebuie mentinuta .
5 3 5
2014-05-30T17:45:55+03:00
                                           Relatia dintre parinti si copii
                                                ”argument”

                   In privimnta acestuli subiect, bai bine spus a acestei relatii este mult de discutat, dar sa o luam cu inceputul.Relatia aceasta la inceput a fost buna ca in majoritatea familiilor exceptand familiile dezorganizate chiar haotice, revenind...familia si copii din aceasta sunt tinuti in „puf” pana la o anumita varsta, cand odata cu adolescenta la copii apare si schimbarea de comportament, adesea aceasta schimbanduse in rau.
      Copii fiind neintelesi in familie si poate tratati ca niste copii mici si poate uneori prea dur, se gandesc ca nu mai asculte de familie si relatia cu aceasta se raceste, acest lucru aducand la niste degenerari in viata copiilor dar si in iata membrilor familiei acestora.
       Dupa ce adolescentii cresc si isi dau seama de greselile facute, regreta si incearca sa refaca legatura cu ei si familie.
          Copii devin maturi si isi construiesc singuri propria familie.
Aceasta este parerea mea despre relatia dintre familie si copii.

sper sa iti fie de ajutor..bafta! ;)
2 4 2