Răspunsuri

2014-05-30T16:34:01+03:00
Betty,catelusa salvatoare
      Intr-o zi ma gandesc sa fac o vizita bunicilor mei.Asa ca i-am intrebat si pe parintii mei daca ar dori sa ma insoteasca,dar au spus ca au treaba asa ca am plecat eu.
      Ajunsa la bunici am vazut ca ai lor caini au facut alti 8 catei micuti,grasuti,blana de o culoare maroniu deschis si cu niste ochi care nu se preau vedeau.Bunica m-a intrebat daca as vrea si eu un catel.Eu incantata de frumusetea acestora am acceptat si am luat o catelusa care avea ochiul drept o pata neagra.Am numit-o Betty.
      Dupa ce am stat vreo 2 ore la bunici am hotarat sa ma duc acasa.Ajunsa in locuinta mea,am luat-o pe Betty si i-am facut o baie buna,i-am dat sa manance,apoi am pus-o sa se culce.
      Timp de doi ani am stat si m-am jucat cu ea,ne-am plimbat si am mancat impreuna cu ea, pana cand intr-o zi m-am dus sa i-au mancare lui Betty si nevoind sa stea in curte am luat-o cu mine.Am mers,am mers,iar cand trebuia sa trec strada pentru ajunge la magazin Betty a venit in fata mea.Eu i-am spus sa se dea,dar in secunda urmatoare a fost calcata de un om care conducea prea repede.
     Am fost devastata,in secunda care a fost calcata Betty am tipat,apoi am inceput sa plang,nu mai puteam sa fac nimic,am cazut in genunchi langa micuta vietata care acum s-a dus langa parintii ei acolo sus.
     Niciodata n-am sa o uit pe Betty,catelusa care mi-a salvat viata.

Sper ca te-am putut ajuta.
4 4 4