Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-30T13:24:11+03:00
Prin Magreb se inteleg in primul rand cele 3 tari nord-africane (Tunisia, Algeria si Maroc, Egiptul partial si Libia si Mauritania). In araba prin Magreb de regula se intelege Marocul, pentru ca este cea mai vestica tara araba. 
O zicala araba spune ca: "Magreb este o pasare sfanta. Trupul ei este Algeria, aripa sa dreapta Tunisia, iar cea stanga, Marocul."
Madagascar este o tara insulara aflata in Oceanul Indian, in partea estica a coastei Africii, in emisfera sudica. Este a patra insula ca marime din lume. Limba malgasa este limba oficiala in Madagascar.
Indonezia este o tara insulara aflata in Asia de sud-est. Aceasta cuprinde 17.508 insule si 33 de provincii. Cele mai importante sun Borneo, Sumatra Celebes si Jawa. Avand peste 238 de milioane de locuitori, este a patra cea mai populata tara a lumii, fiind si tara cu cel ai mare numar de musulmani.
Liban (numele oficial Republica Libaneza) este o tara in Asia de sud-vest, situata pe tarmul estic al Marii Mediaterane. Se invecineaza cu Siria la nord si est si cu Israel la sud.
Caraibe este o regiune a Americilor constand din Marea Caraibilor, i-lele sale si costele inconjuratoare. Regiunea este situata la sud-estul Americii de Nord, la estul Americii Centrale si la nordul si vestul Americii de Sud. Zona cuprinde mai mult de 7.000 de insule, stanci si recife. 
Tarile africane (sunt o multime, iar eu am sa-ti spun cateva lucruri despre una dintre ele, Kenya)
Kenya este o tara in est-centrul Africii. Capitala este Nairobi. Se margineste cu Etiopia la nord, cu Somalia la est, Tanzania la sud, Enganda la vest si Sudanul de Sud la nord-vest, Oceanul Indian formand granita ei sud-estica.
Sper ca te-am ajutat ! :D
1 5 1