Răspunsuri

2014-05-29T23:26:13+03:00
      Mihai se trezise cu chef de plimbare asa ca puse mana pe telefon si-l suna pe Andrei, prietenul sau. Andrei accepta cu placere plimbarea si asa era in vacanta deci nu avea alte obligatii.
      Au ales parcul de langa casa. A fost o zi destul de reusita, s-au plimbat, au spus bancuri si glume, ba chiar au incins si un fotbal.
      Spre seara abia isi mai tarau picioarele asa ca s-a hotarat sa plece spre casa. pe aleea principala, langa o banca Mihai zareste un portofel barbatesc. Il ridica si incearca sa se uite dupa propietar. In jur nu mai era nimeni. In portofel erau acte si o suma maricica de bani.
      Andrei il intreaba daca are de gand sa-l pastreze. Mihai nu sta nicio clipa pe gand si-i raspunde ca maine la prima ora va inapoia portofelul la adresa din buletin.
      Andrei l-a privit cu admiratie. Ar fi putut sa opreasca banii si sa arunce portofelul sau sa-l inapoieze fara bani spunand ca asa l-a gasit.Dar, nu Mihai chiar avea de gand sa-i inapoieze banii. Era tare mandru ca avea un prieten atat de corect.
1 5 1