Răspunsuri

2014-05-29T19:41:03+03:00
Pe prietena mea o cheama Carina. Ea este o fata cuminte,ascultatoare si desteapta.Eu impreuna cu Carina suntem in aceeasi clasa. Doamna invatatoare ne-a spus ca maine o sa mergem in excursie la Gradina Botanica.Copii sau intalnit in curtea scoli pentru a pleca in excursie.Eu asteptam sa vina Carina sa mergem in excursie.Ne-am urcat toti copii in autocare, Carina s-a asezat langa mine.Am ajuns la gradina Botanica acolo am facut poze cu prietena mea Carina,am facut poze la plante si am cumparat o felicitare cu gradina Botanica sa am ca amintire.
2 5 2
2014-05-29T20:10:57+03:00
Prietena mea Iulia
Am o pietena dar totodata imi este si colega, ea se numeste Iulia.
Este o fata foarte draguta si politicoasa, mere se compoara frumos cu cei din jurul ei mai ales cu oamenii care si-au trait tariul ce frumos. Cand priveste la mine, parca as vedea primele raze ale soarelui.Ea este o fata foarte generoasa si onestaa, se imbraca cu haine foarte frumoase si decente.
Mere cand o vad nu este niciodata trista, ea zambeste din tot sufletul. Cand un om este suparat, ai alina sufletul cu vorbe frumoase ce iti rupe inima, iar imediat acel om se bucura de atentia sa.