Spuneti-mi pe scurt ce ati inteles din text.
Copii si tineri din toata tara s-au alaturat deja demersului nostru de a transmite mai departe informati ce tin de siguranta online,de beneficiilesi riscurileasociate cu utilizarea internetului.Vino si Tu in echipa noastra!!!Acum,tu si prietenii tai aveti sansa sa participati la educarea copiilor,adolescentilor,a parintilor si a profesorilor.
Timpul este un factor foarte important pentrudezvoltarea ta si, cu cat mai repede reusesti sa te implici in activitati cat mai diverse, cu atat mai usor vei indentifica ce domeniu te atrage si ceea ce iti doresti sa faci pe viitor
Ce ne-am propus sa facem nu este un secret!
Vom merge in institutile de invatamant din tara-gradinite,scoli si licee- si,intr-o maniera[...]inteactiva le vom povesti celor ce folosesc internetul-prescolari,copii,adolescenti,parinti si profesori-cum am aflat noi sa navigam,sa ne implicam si sa ne bucuram de internet intr-un mod sigur,responsabi si placu.dDe asemenea,campaniile stradale,reprezentatiile artistice si promovarea online ocupa un loc importantin activitatea volntarilor.
Liber si deschis vom vorbi despre internet si drepturile lor in acest mediu virtual,despre cum sa caute o informatie,cum sa invete intr-un mod inedit si cum sa se apere de intruziuni nedorite.Vom discuta cu ei despre Facebook,Messenger,date personale,reputatia lor online,jocuri si virusi.Nu in ultimul rand,vor afla cum se pot alatura initiativei noastre,in cadrul proiectului Sigur Info.
Iar tu poti fi persoana care invata,testeaza,este mereu la curent cu ultimile noutati.Ii invata pe ceilalti ,modereaza evenimente,scrie si coordoneaza proiecte si nu in ultimul rand,poti deveni coordonatorul voluntarilor din orasul tau,daca ne dovedesti ca te pricepi mai bine decat orcine la asta.
Acum ca ai aflat despre programul Sigur.info e simplu sa te alaturi echipei noastre de voluntari!Chiar e simplu!Construieste o echipa de 1-15 tineri din orasul tau care vor sa ia parte la proiect si veti participa la un training de doua zile.Dupa aceea,vei putea intra in scoala pentru a transmite mai departe informatia.De asemenea,vara,daca ai fost unul dintre cei mai activi voluntari, ne vedem in scoala Internationala de Vara Sigur.info, la care participa tineri din peste 8 tari europene implicate in programul europea Safer Internet! Trebuie sa-ti programezi de pe acum vacanta,pentru ca este o distractie pe care nudoresti sa o ratezi ...
Te asteptam in echipa noastra!Este Anul European al Voluntariatului. Implica-te si tu!!!

1

Răspunsuri

2014-05-29T19:59:32+03:00
Este vorba despre educarea copiilor,adolescentilor,a parintilor si a profesorilor in care se discuta despre internet :  cum sa caute o informatie,cum sa invete intr-un mod inedit si cum sa se apere de intruziuni nedorite. :)
1 5 1