Răspunsuri

2014-05-29T19:03:24+03:00
Scrie despre ultima ta vacanță de vară.
                       My last holiday
I love holiday!It's wonderful.In my last holiday I went in London, in England.There is cold,but nice.I went at The London Eyes,Big Ben Clock,Tower Bridge.I love London.England is a interesting country.London is a interesing town.
  In my last holiday I flew with the plane,I ate English dishes and I had fun.I have know a girl from England,her name is Sophia and is a sociable girl,she is tall and slim,has brown hair and green eyes.
   Therefore,my last holiday was a wonderful holiday.

 Traducere:
   Ulima mea vacanță de vară
Iubesc vacanța de vară!Este minunată!În ultima mea vacanță de vară am mers în Londra,în Anglia.Acolo este rece,dar frumos.Am mers la Ochiul Londrei,Ceasul Big Ben,Tower Bridge (este singurul pod din lume care se ridică).Iubesc Londra.Anglia este o țară interesantă.Londra este un oraș interesant.
   În ultima mea vacanță de vară am zburat cu avionul,am mâncat mâncăruri englezești și m-am distrat.Știu o fată din Anglia,numele ei este Sofia și este o fată sociabilă,ea este înaltă și slabă,are părul maro și ochii verzi.
  Așadar,ultima mea vacanță de vară a fost o vacanță minunată.

Sper că te-am ajutat.Multă baftă! :*
sa stii ca holiday nu inseamna vacanta de vara , si ai foarte multe greseli
Mă scuzi,ai dreptate,holiday înseamnă vacanță.Îmi pare rău,dar știi cum se spune,omul din greșeli învață.Oricum,mulțumesc frumos că mi-ai atras atenția privind greșelile din răspunsul meu,altădată voi scrie mai corect,doar că acum m-am grăbit și am scris fără să o mai redactez pe hârtie,cum fac mai mereu înainte de a scrie un răspuns pe acest site.Încă o dată,mulțumesc frumos.Îți doresc o seară plăcută!Noapte bună!